LabTech Support Forums

ScreenConnect & 'check your credentials'

This forum is for discussion of redirector related issues.

Moderator: jware.connectwise

ScreenConnect & 'check your credentials'

Postby sjacobs.onlinecomputers » Thu Oct 01, 2015 10:31 am

One of my LT users cannot use ScreenConnect - every time he tries, he receives a message advising him to check his credentials. This occurs on multiple different agents; it isn't specific to one remote machine.

SC works great for all other users.

Could this be a permissions issue for him in LT? His permissions look the same as other users.


Thanks,
Steve
sjacobs.onlinecomputers
Newbie
Newbie
 
Posts: 23
Joined: Fri Feb 07, 2014 11:23 am

Re: ScreenConnect & 'check your credentials'

Postby acohen.anp » Fri Dec 11, 2015 2:45 pm

know this is old and may no longer be a problem... but .. this may be your issue


https://docs.labtechsoftware.com/knowle ... ticle/9675
acohen.anp
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 28, 2015 12:45 pm


Return to Tunnels & Redirectors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron