LabTech Support Forums

WOL script

This forum is for discussion of expansion script related issues.

Moderator: jware.connectwise

WOL script

Postby sneer82 » Wed Feb 02, 2011 2:47 pm

Does anyone have a working script to WOL all machines from location?
No MHz - No Fun!
sneer82
Full Member
Full Member
 
Posts: 162
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: London, UK

Re: WOL script

Postby rob » Wed Feb 02, 2011 3:00 pm

Just run the script 'Actions\Wake On Lan' on the location object in LabTech (right-click location, select script, actions...)
User avatar
rob
Sr. Member
Sr. Member
 
Posts: 348
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm

Re: WOL script

Postby tdoyle.fairfaxitconsulting » Fri Feb 24, 2012 11:23 pm

I know this is an old post now, but I'm having trouble with the Actions\Wake on Lan* script in 2011.2. Whether I run it on a group or on a client or on a location, it doesn't seem to work on any workstations. I know that the computers in question have WOL enabled in BIOS, as I'm able to wake them up using logmein or by sending a WOL packet from the LabTech Commands\network menu (however that seems to only work every third or fourth try, so could be connected).

Anyone figure out any tricks with this? It'd be quite useful if I could get it to work.

Thanks.
tdoyle.fairfaxitconsulting
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:52 am

Re: WOL script

Postby sarahmcm.gtb » Mon Nov 28, 2016 3:40 pm

Hey folks I had *exactly* the same problem that t.doyle reported, only now in LT 10.5- and then "doh" when I schedule the script i need to add 1minute otherwise I miss the timeslot..
sarahmcm.gtb
Newbie
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 17, 2013 1:09 am


Return to 29B. Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests