LabTech Support Forums

New Idea or maybe I missed something?

This forum is for discussion of HUD related issues.

Moderator: jware.connectwise

New Idea or maybe I missed something?

Postby jdixon » Wed Jun 15, 2011 11:38 pm

Some things I've noticed about the HUD is some settings don't save. I have created a custom HUD and it works bu the problem is the settings like Auto Refresh and display count don't save.

This is a pain when you have to tell it to auto-refresh for every display you have each time you reopen Labtech. Even if you set auto-refresh on and then click SAVE it doesn't save those settings.

Any ideas on fixing this or am I missing something?
jdixon
Newbie
Newbie
 
Posts: 20
Joined: Wed Apr 13, 2011 8:17 pm

Re: New Idea or maybe I missed something?

Postby nathan.sheppard.camelon » Thu Sep 29, 2011 9:16 pm

Would love to know any feedback on this - I've also created a new HUD and need to manually tell it to auto-refresh each time it is opened.
Image
nathan.sheppard@camelon.com.au
User avatar
nathan.sheppard.camelon
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 64
Joined: Sat Mar 03, 2012 3:13 am


Return to Heads Up Displays

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest