LabTech Support Forums

Storage/Hardware tile "hangs" in v12 patch 12 (with fix)

This forum is for discussion of Control Center related issues.

Moderator: jware.connectwise

Storage/Hardware tile "hangs" in v12 patch 12 (with fix)

Postby teamits » Fri Jan 04, 2019 11:15 am

After we upgraded to patch 12 it appeared to work fine at first, but we found that clicking on the Storage and Hardware tiles caused a long pause in the client...haven't timed it but around 2-3 minutes. Usually without filling out the data on the screen (like it timed out the connection). Other areas seem unaffected.

We contacted support who immediately said to connect via https://FQDN or https://SERVERNAME instead of a direct database connection (SERVERNAME).

Support said: "Patch 12 has some new security settings and I have found that changing the server login to https://fqdn seem to make it work better." Not sure what that means but it sounds like a bug to me...
Steve
teamits
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1578
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm

Re: Storage/Hardware tile "hangs" in v12 patch 12 (with fix)

Postby ian.integra-xp » Fri Jan 04, 2019 12:12 pm

I can confirm exactly the same behaviour. We had a couple of days of hanging issues, but once I stumbled on this solution everyones CC started working fine.
I believe the long term plan is to only support web client access in any case, so switching over isn't a problem.

As a side benefit, I also have the impression that the performance is much better via https. It may just be my imagination but since installing .12 things are much faster.
-- Ian Murphy
ian.integra-xp
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 571
Joined: Tue Nov 15, 2011 12:29 pm


Return to Control Center

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests