LabTech Support Forums

contact syn

This forum is for discussion of the Autotask plugin for LabTech.

Moderator: jware.connectwise

contact syn

Postby info.digibuy » Thu Aug 15, 2013 3:45 am

Hi

I have some issues with the autotask contact sync:
1. Does not automatically sync new contacts from labtech to autotask
2. Contacts that are synced are not marked as active, and new tickets cannot be made with them as a contact. Even when they are marked as active, they can only be a contact if I make a ticket from the contact itself.

Any ideas?

Thanks!

Regards
Dovi Joel
info.digibuy
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Thu Jun 06, 2013 6:13 pm

Re: contact syn

Postby info.digibuy » Wed Oct 02, 2013 8:25 am

I'm still having this issue. Anyone else?
info.digibuy
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Thu Jun 06, 2013 6:13 pm


Return to 4A. Autotask

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron